L'estiu és una època amb molta calor, però també és una època de l'any on cal relaxar-se, prendre alguna cosa refrescant i gaudir dels raigs del sol (sempre amb protector solar). Per això, i seguint una mica la nostra tast de ginebres del passat dijous 27 de juny, et presentem 2 begudes refrescants que ens faran passar l'estiu més amè:

Tom Collins

És un còctel a base de ginebra, soda i suc de llimona que va ser escrita per primera vegada per un bartender en 1876 anomenat Jerry Thomas. La història explica que es diu Tom Collins perquè les persones que promocionaven als bars de la ciutat, anaven pels carrers preguntant a la gent si coneixien Tom Collins. Davant les reaccions negatives de la gent, aquests senyors els deien que podien trobar al bar americà més proper.

Ingredients:

- Cubs de gel
- 2 oz de ginebra
- 2 oz de suc de llimona
- 1 culleradeta de sucre
- Soda
- 1 llesca de llimona (per decorar)
- 1 cirera (per decorar)

Preparació:

Es barreja la ginebra, el suc de llimona, el sucre i el gel en un mesclador o coctelera. Després s'aboca tot barrejat (fins als gels) en un got alt, omplir amb soda i adornar amb la llesca de llimona i la cirera. Es pot prendre directament des del got o amb una palleta.

Aquí els deixem un vídeo de Liquor.com (àudio en anglès)Gimlet

El Gimlet és una beguda simple a base de ginebra o vodka i suc de llima endolcit. El suc de llima endolcit és fet amb una porció de suc de llima acabat d'esprémer, una porció d'aigua i una porció de sucre (la mida de la porció és al gust). Als Estats Units i el Regne Unit es fa una variació d'aquesta beguda, substituint el suc de llima endolcit amb un producte comercialitzat en aquests països anomenada "Rose s Lime Juice".

Ingredients:

- Cubs de gel.
- 2 oz de ginebra.
- 1 3/4 oz de suc de llima endolcit.
- 1 llesca de llima (per decorar)

Preparació:

Es barreja el gel, amb la ginebra i el suc de llima endolcit en un mesclador o coctelera. Es filtra el contingut en un vas de còctel i s'orna amb la llesca de llima.

Aquí els deixem un altre vídeo de Liquor.com (àudio en anglès)Comprar ginebres és molt senzill. Entren aquí, seleccionin "COMPRAR" a la ginebra del seu gust i després punxen en "Finalitzar Compra" a la part superior de la pàgina. Gaudeix d'aquests còctels refrescants aquest estiu!!

Foto en tamaño grande de algunas ginebras que se venden en Idyllica - Tus vinos online


Vine i cátanos a Idyllica!!
(http://www.idyllica.es)