El passat dijous 16 de maig, vam estar amb el celler Jean León (http://jeanleon.com/) al restaurant Guana (Laforja 60) (http://www.guanabcn.com/) per al sopar-maridatge, en on vam poder gaudir dels següents plats:

- BENVINGUDA: Vi Rosat Jean León 3055

- ENTRANT: Vichyssoise (crema tèbia de porros). 3055 Chardonnay

- PRIMER: Saltejat de bolets de temporada amb Folie poile. "Vinya Gigi" Chardonnay

- SEGON: Cua de bou desossada amb cremós de patata. Jean Leon "Vinya La Scala" Cabernet Sauvignon Gran Reserva 1994

- POSTRES: Crema catalana casolana Floralis de Torres

A més d'aquesta espectacular menjar, els participants van rebre un ampolla de regal de la gamma 3055 de Jean León i a més van participar en un sorteig per a un lot de productes del celler.

Agraïm a tots els que ens van poder acompanyar en aquesta experiència i en especial al celler Jean León i al restaurant Guana.

Vine i cátanos a Idyllica!

(http://www.idyllica.es)

Cena maridaje en el restaurant Guana (Laforja 60) con Jean León e Idyllica