El passat dijous 16 de maig, vam estar amb el celler Jean León (http://jeanleon.com/) al restaurant Guana (Laforja 60) (http://www.guanabcn.com/) per al sopar-maridatge, en on vam poder gaudir dels següents plats:
- BENVINGUDA: Vi Rosat Jean León 3055
- ENTRANT: Vichyssoise (crema tèbia de porros). 3055 Chardonnay
- PRIMER: Saltejat de bolets de temporada amb Folie poile. "Vinya Gigi" Chardonnay
- SEGON: Cua de bou desossada amb cremós de patata. Jean Leon "Vinya La Scala" Cabernet Sauvignon Gran Reserva 1994
- POSTRES: Crema catalana casolana Floralis de Torres
A més d'aquesta espectacular menjar, els participants van rebre un ampolla de regal de la gamma 3055 de Jean León i a més van participar en un sorteig per a un lot de productes del celler.
Agraïm a tots els que ens van poder acompanyar en aquesta experiència i en especial al celler Jean León i al restaurant Guana.
Vine i cátanos a Idyllica!