Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
 • (+34) 93 415 17 25
 • Tarjeta
 • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Celler Albet i Noya

Penedès, Espanya
Albet i Noya es una bodega con sede en Penedès, Cataluña que puedes encontrar sus vinos en Idyllica - Compra y venta de vinos onlineBarricas de la bodega Albet i Noya que puedes encontrar sus vinos en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Any de fundació

1979

Enòleg

Josep Maria Albet i Noya

Direcció

Can Vendrell, s/n
  08739 Barcelona

Teléfono

+34 938 994 812

E-mail

albetinoya@albetinoya.cat

Pàgina web

http://www.albetinoya.com/

El celler de Xapallà es va inaugurar l'estiu del 2004 amb un magatzem climatitzat, la sala de criança i una nova línia d'embotellat. La nova celler de l'Era es va inaugurar el 2010 per vinificar per separat els vins de gamma més alta, treballant per gravetat. 

Vinificació Ecològica 

La normativa ecològica incideix sobretot en l'ús del sulfurós en limitar els seus nivells aproximadament a la meitat dels d'un celler tradicional. Aquest fet provoca que el celler d'Albet i Noya hagi de treballar amb un nivell d'higiene molt superior al d'un celler convencional. No obstant això, una vegada més la clau de l'elaboració de vins de gran qualitat es troba en la qualitat de la matèria primera: el raïm. 

El fet d'entrar raïm perfectament sana al celler permet Albet i Noya treballar sense sulfurós. Els llevats emprades al celler són autòctones de les vinyes d'Albet i Noya, seleccionats per nosaltres de la varietat Xarel · lo i es treballa en la selecció d'altres llevats autòctons per a la resta de varietats. 

Els dipòsits de fermentació disposen d'una instal · lació de gas inert (una barreja de nitrogen amb carbònic) per prevenir possibles alteracions en el vi. Un cop més, fem èmfasi en la prevenció: com que no es pot corregir el vi químicament, vigilem en tot moment la higiene. Els elements del celler es netegen amb aigua calenta (fins a 90 º C) a pressió, i no s'utilitzen productes químics. 

Vins del celler en Idyllica

 1. D.O. Cava
  1. Tipus: Cava Brut
  2. Anyada: -
  14,96 €
  Idyllica Cava Albet i Noya 21 Brut
 2. D.O. Penedès
  1. Tipus: Negre criança
  2. Anyada: 2013
  19,95 €
  Idyllica Vinos Albet i Noya La Milana
 3. D.O. Penedès
  1. Tipus: Negre Criança
  2. Anyada: 2011
  15,95 €
  Idyllica Vinos Albet i Noya Syrah Col·lecció
ORDENA LA SELECCIÓ PER:
per pàgina
Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5