Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
 • (+34) 93 415 17 25
 • Tarjeta
 • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Celler Castell del Remei

Costers del Segre, Espanya

Castell del Remei es una bodega de Costers del Segre, España que puedes encontrar sus vinos en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Vista principal de la Bodega Castell del Remei que puedes encontrar sus vinos en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Any de fundació

1780

Enòleg

Isabel Marzà / Ivà Gallego

Direcció

Finca Castell del Remei 
  25333 Penelles

Telèfon

+34 973 580 200

E-mail

info@castelldelremei.com

Pàgina web

http://www.castelldelremei.com/

Els orígens de Castell del Remei es remunten a l'any 1780, on el vi es venia a granel, començant la comercialització de vi envellit en bóta i embotellat avançada la segona meitat del segle XIX. 

Amb l'ajuda d'un enòleg i quatre famílies d'agricultors procedents de Bordeaux, es va iniciar l'elaboració i posterior criança dels vins en bótes de roure americà, seguint els mètodes d'elaboració francesos. D'aquesta manera, Castell del Remei es converteix en el primer celler catalana a introduir al mercat vi de criança amb marca pròpia i la primera a tot l'estat espanyol en treballar amb varietats franceses com el Cabernet Sauvignon i el Semillon Blanc. 

Des de la dècada dels 80, i fent gala a compromisos personals, es duen a terme inversions molt importants per revitalitzar les vinyes, en equips indispensables per a l'elaboració de vins i per consolidar un equip de professionals que garanteixin la qualitat en totes i cadascuna de les fases del procés. 

La Finca del Castell del Remei consta de 400 has. en un impressionant paratge amb nombrosos edificis entre els quals cal destacar el castell, el celler, el santuari dedicat a la Verge del Remei, el restaurant, els llacs i el salt d'aigua, juntament amb altres instal · lacions històriques com l'antic molí d'oli, la farinera, la destil · leria i els tallers de fabricació de bótes. 

Actualment, Castell del Remei gestiona 140 has de vinya, 70 de les quals són pròpies. Per tal d'aprofitar la diversitat i riquesa de la DO, les 70 restants són d'agricultors de la zona, als quals se'ls fa l'assessorament i supervisió durant tot l'any. 

El celler produeix al voltant de 800.000 ampolles anuals, que es comercialitzen de manera gairebé equitativa entre el mercat nacional i l'estranger. 

Els vins de Castell del Remei gaudeixen d'un gran prestigi, tant a nivell local com internacional, i han rebut nombrosos premis i molt bones crítiques per part de la premsa especialitzada. Això i el nostre afany de superació, ens empenyen a continuar apostant per la qualitat, la recerca constant i el treball en equip. 

Vins del celler en Idyllica

 1. Costers del Segre
  1. Tipus: Negre Criança
  2. Anyada: 2017
  21,95 €
  Idyllica Vinos Castell del Remei 1780 2017
 2. D.O. Costers del Segre
  1. Tipus: Negre roure
  2. Anyada: 2018
  7,95 €
  Idyllica Vinos Castell del Remei Gotim Bru
 3. D.O. Costers del Sagre
  1. Tipus: Blanc jove
  2. Anyada: 2019
  6,26 €
  Idyllica vino Gotim Bru Blanc
 4. D.O. Costers del segre
  1. Tipus: Blanc criança
  2. Anyada: 2018
  9,15 €
  Idyllica Vinos Oda Blanc
ORDENA LA SELECCIÓ PER:
per pàgina
Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5