Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
 • (+34) 93 415 17 25
 • Tarjeta
 • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Celler Pagos del Rey

Burgos, Spanya

Bodegas Pagos del Rey es una bodega que se encuentra en Burgos, España y que puedes conseguir sus productos en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Vista principal de bodegas Pagos del Rey que se encuentra en Olmedillo De Roa,Burgos y que puedes encontrar sus productos en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Direcció:

Calle del General Aranda, 0
  09311 Burgos

Telèfon:

+34 947 551 111

E-mail:

fsa@felixsolisavantis.com

Pàgina web:

http://www.pagosdelrey.com/

 

Pagaments del Rei és, des de l'any 2002, un projecte obert i l'exemple de superació de tota una família, la família Solís, que amb destresa ha portat a port les seves inquietuds i la seva forma de vida, en la qual el vi és l'eix vertebrador.

Després de la primera experiència, que va veure la llum el 2002 a la localitat burgalesa d'Olmedillo de Rosegui, al cor de la Ribera del Duero, el projecte de Pagaments del Rei es va incrementar amb la compra del celler Castell de Mudèjar, SL el 2005. Aquest projecte ha culminat recentment amb la posada en marxa a Fuenmayor, a la Rioja Alta, del celler de Pagaments del Rei a la Denominació d'Origen Qualificada Rioja, que el 2006 rebut la seva primera campanya de verema.

Els vins de Pagaments del Rei estan relacionats amb els símbols clàssics i mitològics associats a la Cultura del Vi, per la qual cosa la pròpia imatge de Pagaments del Rei és la representació d'una talla d'origen visigot, que data del segle XII i que fins fa poc podia contemplar-se en l'Ermita de la Barsadilla, situada als voltants del celler de Olmedilllo de Rosegui, a la Ribera del Duero. Cadascuna de les Bodegues es troba en perfecta interacció amb l'entorn natural en què s'ubiquen, situades en localitats de gran tradició vinícola, al cor de cada denominació d'origen.

En Pagaments del Rei la raó de ser consisteix a elaborar vins d'altíssima qualitat molt competitius en el mercat.

 

 

Vins del celler en Idyllica

 1. D.O. Ribera del Duero
  1. Tipus: Negre roure
  2. Anyada: 2018
  8,50 €
  Idyllica Vino Condado de Oriza Roble
ORDENA LA SELECCIÓ PER:
per pàgina
Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5