Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
  • (+34) 93 415 17 25
  • Tarjeta
  • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Noticies

Abril 2014

Guanyador del Concurs de Xarxes Socials

En Idyllica sempre compromesos amb el nostre públic i lliurant el millor del vi des de la vinya fins el rebost , aquest mes , en el marc dels nostres promocions es va conèixer a la guanyadora d'un dels nostres concurs a través de les xarxes socials en Idyllica Rosa Diaz , qui va ser la seguidora més activa a través de la xarxa social Facebook i va ser premiada amb un lot de vins cortesia de la nostra botiga Idyllica . Per saber com guanyar una nostre lot de vins gratis comparteix i connecta't a través de les xarxes socials en què ens trobem , i així podràs assabentar-te de les nostres concursos . Com més et activeu majors seran les teves oportunitats de guanyar . Simplement segueix-nos per Facebook , Twitter , Google+ , Pinterest i comparteix les nostres notícies , esdeveniments per assabentar-te de com participar . Novament moltes felicitacions a Rosa Diaz i gràcies per seguir-nos a través d' Idyllica.

Sant Jordi

Aquest mes vam tenir la gran oportunitat de celebrar la Diada de Sant Jordi i en Idyllica la passem en gran. Pensant sempre en els nostres clients i en els més entusiastes en el món del vi , combinem el millor de la celebració es Sant Jordi amb el deliciós món del nèctar de la vinya i organitzem per a això una parada amb les últimes novetats en llibres d'enologia i gastronomia , així com també obsequiem roses fetes de xocolata més un punt de llibre per cada compra realitzada aquell dia a la nostra botiga . A més d'això , no podia faltar la nostra degustació de vins i caves com colofó ​​per aquest dia de celebració . Aquí els oferim algunes imatges d'aquest dia , i com sempre els esperem a Idyllica , buscant sempre oferir el millor en els nostres productes i atenció al client , vine i cátanos en Idyllica.

Rosas y botellas de vino en representación a la Diada de Sant Jordi en la tienda de Idyllica - Compra y venta de vinos online

"Cómo funciona elBulli" y el vino espumoso Anna de Codorniu se pudieron ver en la Diada de Sant Jordi 2014 en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Parada de libros preparada para la Diada de Sant Jordi 2014 en Idyllica - Compra y venta de vinos online

Otros libros de la parada para Santa Jordi 2014 en Idyllica - Compra y venta de vinos online