Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
  • (+34) 93 415 17 25
  • Tarjeta
  • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Compra Segura

 

Amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat als nostres clients, a Idyllica utilitzem sistemes de Pagament Segur d’entitats financeres de primera línia en el comerç electrònic:

· Les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent.

· Per al pagament amb targetes Visa i Mastercard, només acceptem transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es regeix pels distintius Verified by Visa i Mastercard SecureCode.

· El Comerç Electrònic Segur (CES) és una iniciativa que té com a principi bàsic garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En utilitzar la passarel•la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per a CES. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la targeta, el qual sol•licitarà que s’autoritzi l’operació mitjançant un codi personal d’autentificació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà refusada.