Fes les compres amb targeta de crèdit utilitzant Paypal Express, sense necessitat de tenir compte Paypal, en totes teva compres de Idyllica - Els teus vins online.
  • (+34) 93 415 17 25
  • Tarjeta
  • Instagram
CISTELL

No tens articles al cistell de la compra.

Formes de Pagament

 

El pagament dels productes adquirits i de les despeses d’enviament es podrà realitzar mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària.

Targeta de crèdit

Les targetes de crèdit acceptades en aquest moment són VISA i MASTERCARD.

Per realitzar el pagament mitjançant targeta de crèdit, hauràs de seguir les instruccions del formulari de compra. Has de proporcionar:

- tipus de targeta
- número de targeta
- data de caducitat
- codi d’identificació de la targeta

Transferència Bancària

Per realitzar el pagament mitjançant transferència bancària, hauràs de seleccionar l’opció de “Transferència bancària” al formulari de compra i continuar amb el procés de compra normal.

Recepció dels diners: el contracte de compra no es formalitza fins al moment en què Idyllica rep el pagament pel valor total de la comanda.

Seguretat: Pel que fa al sistema de pagament electrònic, Idyllica està adscrita a la passarel•la de pagament de comerç electrònic d’un banc a l’estat espanyol. Totes les dades proporcionades per a la realització de la compra són encriptades d’acord amb el protocol SSL (Secure Socket Layers) per tal de garantir-ne la màxima seguretat.